Energie inteligenta in casa ta made in Italy

Unitati de ventilatie de inalta eficienta cu recuperare de caldura, special concepute pentru aplicatii rezidentiale, fabricate de catre SABIANA in Italia.

Unitatile sunt atat verticale cat si orizontale, cele verticale au o latime mai mica de 600mm si pot fi instalate in bucatarie, debara, magazie, sau in subsol.

Eficienta energetica

Functie de dezinfectare bacteriana cu filtrul Crystall

Sistem centralizat

Se instaleaza pentru a acoperi intreaga casa

Siguranta in casa ta

Toate unitatile sunt echipate cu sistem automat de bypass

Recuperati caldura din camere

Datorita principiului recuperarii caldurii cu Sabiana Energy Smart aerul evacuat incalzeste aerul proaspat ce intra in instalatie, astfel se reduce costul pentru incalzire sau racire.

Descarca brosura

De ce este Sabiana Energy Smart atat de unic ?

Unitățile Energy Smart Pro sunt echipate cu un sistem centralizat automat de control al fluxului de aer. Viteza ventilatorului este reglata pentru a asigura debitul de aer introdus si extras la valoarea solicitata, împiedicând în același timp procentajul de umiditate interioară să fie prea îndepărtat de o valoare medie. Nu există exces, prin urmare, aerul nu este nici prea uscat, nici nesănătos.

38.4 kW

Consum specific de energie

460m3/h

Rata de debit maxim

1600 W

Putere maxima de preincalzire

0,237 W

Putere de intrare

Vezi cum functioneaza sistemul de ventilatie Sabiana Energy Smart

Beneficii concrete cu Sabiana Energy Smart

  Sanatate si igiena

Energy Smart garantează un schimb continuu de aer, controlul poluanților interiori, proliferarea ciupercilor, a mucegaiului și eliminarea poluanților din exterior. Prin reducerea prezenței polenului și a altor particule, garantează o calitate mai bună a vieții, chiar și pentru cei care suferă de alergii. Nu trebuie să deschideți ferestrele, de asemenea, împiedică intrarea zgomotului și a insectelor din exterior.

  Confort

Energy Smart oferă cantitatea potrivită de aer în fiecare cameră, fără a crea curenti deranjanti. Debitul de aer variază de la o valoare minimă atunci când camerele sunt goale până la o valoare maximă a capacității proiectate pentru momentele cele mai aglomerate, de exemplu, în timpul unei petreceri cu mulți oameni sau atunci când gătiți alimente care eliberează mirosuri și vapori intense. Ventilație fonoasă. Operațiunea este silențioasă, potrivită pentru schimbul de aer în toate zonele casei, inclusiv în zona dormitorului.

 Durata de viata

Ventilarea controlată și constantă este importantă pentru a preveni umiditatea, formarea mucegaiului și deteriorarea materialelor de construcție și a mobilierului. Cu clădiri noi: sistemul de ventilație reduce timpul de uscare a structurilor clădirilor, care sunt așadar locuibile mai devreme.