Project Description

Sunteti in cautarea unui echipament de climatizare, dar care sa aiba un design modern si atragator?

Numai ventiloconvectoarele SABIANA sunt concepute sa tina cont si de aspectul mediului pe care il incalzesc sau racesc.

Alegeti frumusetea ca un intreg

Ati analizat fiecare spatiu de o mie de ori, ati ales materialele pentru casa in cel mai mic amanunt. Tocmai de aceea nu trebuie sa renuntati la aspectul unui produs, mai ales al unuia care este la vedere. Mai mult decat atat, se poate opta pentru mascarea completa a acestuia, prin montarea intr-o cutie incastrata in perete.

Scopul colectiei SABIANA este sa ai posibilitatea de a alege in functie de design si model, ca si in cazul obiectelor de mobilier.

SABIANA – furnizorul elegantei

SABIANA s-a nascut in 1929 in vremea prabusirii bursei de pe Wall-Street de catre Franco Binaghi și Benvenuto Anatrella, care s-au întâlnit la Milano și au decis să nu renunțe la proiectele și visele lor: fabricarea produselor de calitate pentru racire si incalzire.

A urmat o intreaga istorie de inovatie intr-o perioada in care foarte multe companii s-au infiintat dar au si disparut. O intreaga istorie pe care o puteti citi AICI.

0
In 2019 s-au implinit 90 ani de existenta si experienta
0
Brevete si certificari in domeniul instalatiilor de racire, ventilatie si incalzire

Cum functioneaza un sistem de climatizare cu ventiloconvectoare ?

Ventiloconvectoarele prezinta posibilitatea exceptionala a folosirii aceluiasi echipament interior, atat pentru racire (vara), cat si pentru incalzire (iarna).  Amplasat sub ferestre, in locul ocupat pana acum de radiatoarele clasice, ventiloconvectorul poate fi alimentat si cu patru tevi (doua tevi pentru apa calda si doua tevi pentru apa rece).

Iarna – apa din instalatie este incalzita cu ajutorul unei pompe de caldura sau al unui cazan.

Vara – aceiasi apa din instalatie este racita cu ajutorul unei pompe de caldura reversibile sau al unui chiller

Instalatiile cu ventiloconvectoare prezinta avantajul automatizarii separate a sursei de caldura (cazanul de incalzire centrala) sau de frig (racitorul de apa) si a consumatorilor (ventiloconvectoarele), practic pe partea nordica a casei acestea pot face caldura, in timp ce partea sudica deja incep sa produca aer rece pentru echilibrarea confortului termic in toata casa.

Cere o oferta pentru casa ta

Completeaza formularul si cere o cotatie de pret sau informatii gratuit de la expertii nostri