Project Description

POMPE DE CALDURA CU RECUPERAREA AERULUI DIN VENTILATIE

Cu ajutorul pompei de caldura cu recuperarea aerului de ventilatie de la NIBE, cheltuielile cu incalzirea si apa calda se injumatatesc sau sunt chiar mai mici, in comparatie cu o instalatie clasica formata dintr-un cazan electric si un sistem de ventilatie. Restul este gratis. Aceasta pompa reprezinta solutia perfecta pentru locuintele cu suprafata de aproximativ 200 m2.

Contact

SCADEREA SEMNIFICATIVA A FACTURII DE ENERGIE ELECTRICA

In loc sa lasati ca energia pe care ati platit-o deja sa se piarda prin conductele de evacuare impreuna cu aerul viciat din casa, de ce nu ati incerca mai bine sa o refolositi.
In functie de modelul ales si de dimensiunile casei in care locuiti, prin montarea unei pompe de caldura cu recuperarea aerului evacuat puteti economisi chiar si 50% din cheltuielile cu electricitatea. Astfel, puteti plati jumatate sau chiar mai putin pentru incalzirea si producerea de apa calda, comparativ cu o instalatie clasica formata dintr-un cazan electric si un sistem de ventilatie.

REDUCEREA IMPACTULUI NEGATIV ASUPRA MEDIULUI INCONJURATOR

Utilizand energia recuperata din casele dumneavoastra pentru producerea de apa calda si incalzire, o pompa de caldura ce recupereaza aerul de ventilatie emite mult mai putin CO2. In plus, pompele de caldura NIBE cu recuperarea aerului din sistemele de ventilatie pot fi racordate si la sisteme ce utilizeaza energia solara, cum ar fi panourile solare ce pot fi montate pe acoperisul casei dumneavoastre, ceea ce inseamna ca puteti beneficia de energia gratuita emanata de soare fara a depinde integral de aceasta.

Contact